Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden voor Roze en Blauw Vacaturesite

Laatst bijgewerkt: [Datum]

Welkom bij Roze en Blauw, een online vacaturesite die zich inzet voor het verbinden van werkzoekenden met werkgevers en het vergemakkelijken van het wervingsproces. Deze Algemene Voorwaarden reguleren uw gebruik van de Roze en Blauw-website en -diensten. Door toegang te krijgen tot en gebruik te maken van onze website en diensten, gaat u akkoord met deze voorwaarden.

1. Accountregistratie

1.1 Om toegang te krijgen tot bepaalde functies van de website, moet u mogelijk een Roze en Blauw-account aanmaken. U bent verantwoordelijk voor het verstrekken van accurate en actuele informatie tijdens het registratieproces.

1.2 U bent verantwoordelijk voor het handhaven van de vertrouwelijkheid van uw accountgegevens, inclusief uw wachtwoord. U bent verantwoordelijk voor alle activiteiten die plaatsvinden onder uw account.

2. Gebruikersgedrag

2.1 U gaat ermee akkoord de website en diensten niet te gebruiken voor illegale, frauduleuze, onrechtmatige of schadelijke doeleinden.

2.2 U gaat ermee akkoord geen valse informatie te verstrekken bij het plaatsen van vacatures of solliciteren naar banen. Valse informatie kan leiden tot de beëindiging van uw account.

3. Vacatures en Sollicitaties

3.1 Werkgevers zijn verantwoordelijk voor de nauwkeurigheid van de informatie in hun vacatures en het voldoen aan alle toepasselijke wetten en regelgeving met betrekking tot werving en selectie.

3.2 Werkzoekenden worden aangemoedigd om alleen te solliciteren naar vacatures waarvoor ze gekwalificeerd zijn.

4. Intellectueel Eigendom

4.1 Alle inhoud op de Roze en Blauw-website, inclusief tekst, afbeeldingen, logo’s en software, is beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. U mag deze inhoud niet kopiëren, reproduceren of distribueren zonder onze schriftelijke toestemming.

5. Beëindiging van Accounts

5.1 Roze en Blauw behoudt zich het recht voor om accounts op elk moment om welke reden dan ook en zonder voorafgaande kennisgeving te beëindigen of op te schorten.

6. Wijzigingen in de Algemene Voorwaarden

6.1 Roze en Blauw behoudt zich het recht voor om deze Algemene Voorwaarden op elk moment bij te werken of te wijzigen. Het is uw verantwoordelijkheid om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen.

7. Contactgegevens

7.1 Als u vragen of opmerkingen heeft over deze Algemene Voorwaarden, kunt u contact met ons opnemen via [contactgegevens].

Door gebruik te maken van de Roze en Blauw-website en -diensten, stemt u in met deze Algemene Voorwaarden. Bedankt voor het kiezen van Roze en Blauw voor uw carrière- en wervingsbehoeften.