Disclaimer

Disclaimer voor Rozeenblauw Vacaturesite

Laatst bijgewerkt: [Datum]

Lees deze disclaimer zorgvuldig door voordat u onze vacaturesite, Rozeenblauw (‘de website’), gebruikt. Deze disclaimer bevat belangrijke informatie over uw gebruik van de website en uw rechten en verplichtingen. Door de website te gebruiken, gaat u akkoord met de voorwaarden en bepalingen van deze disclaimer.

1. Gebruik van de Website

1.1 Hoewel we ernaar streven om de informatie op de website actueel en accuraat te houden, kunnen we geen garanties geven met betrekking tot de nauwkeurigheid, volledigheid of actualiteit van de verstrekte informatie.

1.2 Het gebruik van de website en de informatie die erop wordt verstrekt, is geheel op eigen risico. Wij zijn niet aansprakelijk voor enig verlies of schade die voortvloeit uit het gebruik van de website.

2. Vacatures en Sollicitaties

2.1 De vacatures die op de website worden vermeld, zijn afkomstig van externe werkgevers en organisaties. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de nauwkeurigheid van de vacature-informatie, de selectieprocedure of de arbeidsvoorwaarden die door werkgevers worden geboden.

2.2 Wij zijn niet verantwoordelijk voor enige communicatie of interactie tussen werkzoekenden en werkgevers die via de website plaatsvindt.

3. Externe Links

3.1 De website kan links naar externe websites bevatten. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud, nauwkeurigheid of veiligheid van externe websites en aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele schade of verlies als gevolg van het gebruik van deze links.

4. Intellectueel Eigendom

4.1 Alle inhoud op de website, inclusief tekst, afbeeldingen en logo’s, is beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Het gebruik van deze inhoud zonder onze uitdrukkelijke toestemming is verboden.

5. Wijzigingen in de Disclaimer

5.1 Wij behouden ons het recht voor om deze disclaimer op elk moment bij te werken of te wijzigen. Het is uw verantwoordelijkheid om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen.

6. Contactgegevens

6.1 Als u vragen of opmerkingen heeft over deze disclaimer, kunt u contact met ons opnemen via [contactgegevens].

Door gebruik te maken van de Rozeenblauw-website, gaat u akkoord met de voorwaarden en bepalingen van deze disclaimer. Als u niet akkoord gaat met deze voorwaarden, raden wij u aan de website niet te gebruiken.