Over ons

Welkom bij Roze en Blauw

Onze missie

Bij Roze en Blauw geloven we in het creëren van duurzame en waardevolle relaties tussen zzp’ers en opdrachtgevers. Onze missie is om de perfecte match te maken tussen talent en behoeften, zodat beide partijen kunnen excelleren in wat ze het beste doen

Wie zijn wij?

Roze en Blauw is opgericht door een team van ervaren professionals die een diepgaand begrip hebben van de markt en de specifieke eisen van zzp’ers en opdrachtgevers. Wij begrijpen dat zzp’ers unieke vaardigheden en ambities hebben, en streven ernaar hen te ondersteunen bij het vinden van opdrachten die bijdragen aan hun professionele groei.

Onze Waarden

Bij Roze en Blauw zijn integriteit, transparantie en respect de kernwaarden die ons drijven. We streven naar eerlijke en open communicatie met zowel zzp’ers als opdrachtgevers, en we hechten waarde aan het opbouwen van langdurige relaties gebaseerd op vertrouwen en wederzijds respect.

Contact

Ben je een zzp’er op zoek naar nieuwe uitdagingen of een opdrachtgever die op zoek is naar de juiste professional voor een project? Neem gerust contact met ons op en ontdek hoe Roze en Blauw jou kan helpen bij het realiseren van jouw doelen. Samen creëren we een succesvolle toekomst!

Onze diensten

Waarom Roze en Blauw?

Bij Roze en Blauw hebben we bewust gekozen voor deze kleurrijke en betekenisvolle combinatie als symbool van onze missie en waarden. We willen het contrast benadrukken tussen “Roze en Blauw” en “Groen en Geel”, waarbij de laatste vaak wordt geassocieerd met frustraties en ergernissen in de zakelijke wereld.

– **Roze voor Creativiteit en Flexibiliteit**: Roze staat voor vernieuwing, creativiteit en flexibiliteit. Als werving- en selectiebureau richten we ons op het vinden van unieke oplossingen en het stimuleren van creatieve denkwijzen bij zowel zzp’ers als opdrachtgevers. We geloven dat deze elementen essentieel zijn voor succes in een snel veranderende zakelijke omgeving.

– **Blauw voor Betrouwbaarheid en Stabiliteit**: Blauw symboliseert stabiliteit, vertrouwen en betrouwbaarheid. Bij Roze en Blauw streven we naar langdurige relaties gebaseerd op integriteit en eerlijkheid. We willen een stabiele basis bieden voor zzp’ers en opdrachtgevers, waar vertrouwen de sleutel is tot een succesvolle samenwerking.

In tegenstelling tot het clichématige “Groen en Geel”, waar groen kan staan voor jaloezie of onervarenheid, en geel voor waarschuwingssignalen of onzekerheden, willen we met Roze en Blauw een positieve en constructieve benadering bieden. We willen een omgeving creëren waarin samenwerking en groei gedijen, en waar eventuele ergernissen plaatsmaken voor vreugde en voldoening in het zakendoen.

Bij Roze en Blauw geloven we in de kracht van harmonie tussen deze kleuren, waarin we het beste van beide werelden combineren om een gebalanceerde en succesvolle samenwerking te bevorderen.